Despre noi

De multe ori, visele oamenilor devin renunţări şi regrete. Nevoia de a fi percepuți corecți de oamenii din jurul nostru este foarte puternică și de aceea renunțăm să mai dăm șanse viselor noastre.

Însă, noi, CBS Solutions, credem în pasiunile puternice și planurile curajoase, iar atunci când există entuziasm și profesionalism, visele tale pot deveni realitate.

Cu o experiență de peste 10 ani în elaborarea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, echipa CBS Solutions oferă servicii complete de consultanță în domeniul accesării fondurilor nerambursabile și în procesul de implementare a proiectelor. Echipa de profesioniști CBS Solutions este alături de clienții săi în toate etapele de dezvoltare a unei afaceri de viitor, având o experienţă vastă în scrierea şi implementarea de proiecte finanţate din fonduri europene prin POR, POCA, POCU sau de proiecte finanţate din fonduri naţionale prin programele Comerţ, Microindustrializare, Start-up Nation.

Pentru clienţii instituţii publice, serviciile CBS Solutions pot fi achiziţionate şi din catalogul SEAP al firmei, disponibil pe www.e-licitatie.ro.